В момента има 7 посетителя в сайта
Брой прегледи на съдържанието : 105089
О
23
2012

ФИЛМ ЗА НАС, С НАС И ДОБРИТЕ ХОРА

ПДФПечатЕ-мейл

 

http://bnt.bg/bg/productions/143/edition/26235/mestno_vreme_22_oktomvri_2012

.

О
13
2012

Дарение от община Тутракан

ПДФПечатЕ-мейл

Вчера ни дойдоха гости- кмета на община Тутракан и представители от администрацията. Те облякоха нашите деца за зимата, след проведена благотворителна акция в община Тутракан. Индивидуалните подаръци раздаде лично кмета на общината д.р Стефанов . За всяко дете имаше точно по мярка, топло зимно яке, нови боти/ботушки и шапки, както и пълна чанта с лакомства и почерпка, а за общи игри - на момчетата джаги футбол и на момичетата кукленска къща. Наред с това, гостите предоставиха на децата винаги необходимите дрехи, книжки, настолен компютър втора употреба. С много емоции и бурни радостни възгласи децата, мериха и обличаха новите придобивки в своята стая.

БЛАГОДАРИМ! Благодарности за всички включили се в акцията, както и на организаторите на доброволческата кампания! Децата заслужват това!

 


О
07
2012

Посещение на семейство Бърни и Дъги Легет!

ПДФПечатЕ-мейл

        И тази година нашите приятели Бернадет и Дъги Легет, извършиха фантастична и огромна работа съвсем доброволно. Тези хора с големи сърца работят неуморно. Подариха на децата ни около 40 големи кашона с играчки, дрехи, обувки, одеала плетени специално за нашите деца , уреди и съоръжения за игри на двора. Тук са специално направените Коледни кутии за всяко дете. Те ще бъдат изненада за Коледната нощ! БЛАГОДАРИМ на  семейство Легет! БЛАГОДАРИМ на целия им  екип! ГОЛЯМ ПОКЛОН! Вие сте част от нашето голямо семейство. 

 

По-вече за дейността на семейство Легет : ->ТУК

 

 

 

 

 

 

С
29
2012

Национален фестивал

ПДФПечатЕ-мейл

 

Вчера и днес две наши деца от къщата имаха своите прекрасни преживявания и емоции. Нащето ЦНСТ, взе участие във Втория национален фестивал на социалните домове на 28.09.2012г. Той се проведе под патронажа на Областният управител проф. д-р Пенчо Пенчев се проведе в СУПЦ „Климент Охридски" в свищовското село Овча могила. Организатор на проявата е сдружение „Поощряване и подпомагане на детски таланти ВЕГА".

Благодарим на община Главиница, за това, че ни предоставиха транспорт и ни дадоха възможността да пътуваме комфортно и удобно!
Завърнахме се заредени с положителни емоции. Обменили опит и завързали запознанства с други колеги и деца от ЦНСТ и социлни услуги за деца!

 


http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=970426

 


С
29
2012

През май при нас

ПДФПечатЕ-мейл
  • И ние имаме малък принос в мащабната акция "Да изчистим България за 1 ден". Без реклами и показност изчистихме и плевихме нашя двор. Направихме си малка и красива градинка.

  • "Ние сме грамотни" Нашите трима първокласници, участваха в тържестово, организирано от г-жа Михайлова в ОУ с.Зафирово и имаха възможността да покажат, своите индивидуални постижения през учебната 2011/2012 година. Две деца бяха подпомагани от ресурсната учителка Д.Димитрова.

  • Ресурсни учители и наша колежка- ментор,  съвместно за 2 дена, работиха и се забавляваха с едно дете в гр.  Каварна. Този изнесен семинар беше организиран от Ресурсен център гр. Силистра, за деца със СОП и техните родители(ментор).

  • На добър час и за децата от Подготвителната група в ДГс.Зафирово!             Бъдещите ни първолаци!

  • Отличници~На най-хубавия български  празник 24 май, 2 от нашите деца  имат своята награда за отлични резултати през учебната година! Да са ни здрави и нека имат повече поводи за усмивки. На тези деца, заслужено им предстоят 2 дена екскурзия с класа!

 

  • Други дейности в нашата къща-В почивните дни, децата ходиха на малки разходки и екскурзии в близки местности(Царството на водната лилия). Там на воля те играха и щуряха.

 

 

evr-s Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”. esf_bg

 

Glavinitsa_2

 

 

evr-s esf_bg

 Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”.

 

Декларация

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Главиница и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.