В момента има 6 посетителя в сайта
Брой прегледи на съдържанието : 139758
Ю
15
2012

ПРЕЗ АПРИЛ ПРИ НАС

ПДФПечатЕ-мейл
  • ДЕТСКО ШОУ" КАТО ЗВЕЗДИТЕ" В началото на месец април, Сдружение "Поощряване и подпомагане на детски таланти-Вега"-гр.Варна с председател Ирена Атанасова за първи път организираха детско шоу за нашите деца от Центъра. Благодарение на финансовата подкрепа на община Главиница и ЗК"Дунав "с.М.Преславец децата получиха пълноценни, положителни емоционални моменти. За първи път децата пяха с истински микрофон и почти като на сцена, "КАТО ЗВЕЗДИ". Екипът и децата на ЦНСТ благодарим на спонсорите. Изказваме най-искрени благодарности и уважение за труда и идейността на организаторите с която дадоха възможност децата да се самоизявят и получат самоувереоност.  Нека има повече хора като тях! ЖЕЛАЕМ ВИ ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ! Получи се страхотно шоу!

  • ВЕЛИКДЕН 2012

По традиция във всяка къща цари подготовка и приповдигнатост в дните на най- светлия християнски празник. Така и при нас. С децата боядисахме яйцата и украсихме къщата. В тези дни, цареше работа в ателието на г-жа Стоянова. Получиха се уникални творения. На Великден по традиция, децата се сбориха за здраве и късмет с шарените яйця!

  • Великденски гости . В предпразнични дни, нашите приятели, служители на ТД на НАП гр.Силистра, ни дойдоха на гости и зарадваха децата с козунаци и малки изнедки/почерпки. В знак на нашето приятелство децата отвърнаха с жест. Подариха им свои малки уникати, направени в ателието.

  • НА ЦИРК! По покана на екипа пътуващия детски спектакъл "Като звездите " децата от нашата къща имаха отново пълен с емоции ден, през април.  Ходиха на  цирк  в гр. Силистра. https://www.facebook.com/pages/Circus-Ivanov/105366496197162. Благодарим сърдено! Благодарим и на леля Любка и леля Цанка, че ни предоставиха превоз до Силистра и обратно. След емоционалната наслада в цирка се състоя и шоуто "Като звездите" Имаше детски усмивки и глъч!

  • Ваканция за учениците-В дните на Великденска ваканция , нашите деца не скучаха. Времето се стопли и децата играха на воля. Почти всички, за първи път се качиха и пробваха как се управлява велосипед. От този момент се започнаха уроци и наставления. Играха със скейборди и тротинетки. В дните преди Великден, ги заведохме до град Силистра и усетиха предпразничния магнетичен дух.

 

 


evr-s Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”. esf_bg

 

Glavinitsa_2

 

 

evr-s esf_bg

 Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”.

 

Декларация

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Главиница и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.