В момента има 8 посетителя в сайта
Брой прегледи на съдържанието : 130471
Ю
15
2012

ПРЕЗ МАРТ ПРИ НАС

ПДФПечатЕ-мейл
  • ГОСТИ от НАП Силистра На 1 -ви март, имахме гости от Силистра. Вече наши приятели, представители от НАП -Силистра за втори път дойдоха и зарадваха децата с индивидуални подаръци-комплект бельо и лакомства. Те завързаха и по една мартеничка на всяко дете. От своя страна децата се надпреварваха да благодарят и да се изявят с песен или стихотворение. Благодарим!

  • През март, леля Ленче, за пореден път ни оказа така навременна финансова помощ. С предоставената ни подкрепа, ние осихурихме на децата материали и консумативи, нужни за елемнтарните битови дейности в кухнята. Също така, за първи път, осигурихме на 3 деца, възможност да отидат на екскурзия с класа си. Снимки ще се намерят през юни. Тогава се реализира това събитие.
  • Празник в ДГ с.Зафирово. В деня на мама, децата този път, не бяха игнонирани и празнуваха  с останалите деца. Подкрепени и подготвени от учителките  си пяха и рецитираха, като  поздравиха, в този случай своите ментори. Всички бяха подготвили свои подаръчета изненади за мама. Менторите на децата ги приеха и  поеха ангажимента да съхранят и да ги подарят заедно с детето,  в един по-щастлив ден( когато един ден, мама намери, своето дете). А за тези, които имат връзка с мама, непременно ги подарихме.

 

  • Викторина в ОУ с. Зафирово По повод 3 март, ресурсните учители -Д.Димитрова и Т. Георгиева в училище подготвиха Викторина с участието на 3 от нашите деца. Децата достойно се представиха и изживяха своите мигове на удовлетвореност. Ние -екипът от ЦНСТ бяхме съпричастни и изживяхме тези мигове заедно.Сред гостите бяха и бъдещите ни първокласници от ДГ, придружени от Директора на ДГ.

  • Почерпка за децата от приятели: чичо Шабан  за пореден път изненада децата с гооляма и вкусна торта.

 

 

  • Битови и други ежедневни дейности-В предпролетните дни, когато не може да се излиза и да се играе на двора, в къщата живеем и се учим на елеменарни битови навици. Децата сами сервират, отсервират. Помагат при почистването и други битови дейности. Вземат участие и в приготвянето на елемнарни закуски и ястия. С тяхна помощ, ястията стават още по-вкусни. Думите на Радо: "Много е вкусно, защото усетих, резултата от моя труд!" Вярно е, нали!


evr-s Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”. esf_bg

 

Glavinitsa_2

 

 

evr-s esf_bg

 Проект „ Център за настаняване от семеен тип за деца от 3 до 10 годишна възраст „ по Схема за предоставяне на финансова помощ BG051PO0015.2.06 „ Социални услуги за социално включване”.

 

Декларация

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Главиница и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.